Jump to content


Photo

Light Cross- Virtual Stick no go


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Wotto

Wotto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 07 September 2017 - 09:07 AM

Hi all

 

New user.

I have installed Vjoy by Headsoft

I have downloaded and installed the App

 

Both are on my system- app opens - I can see and select my SaitekX52.

I can set New PRofile and create a curve etc etc

 

I can see 2 x Joysticks in joy.cpl as well

 

Like some other users however , my light cross refuses to move at all.

I have uninstalled app and drivers etc on numerous occassions and made sure all are removed - re installed with same reukt each time

I have unplugged my other components ( T5ooRS Wheel ) as a test - and nothing chnages

 

Any pointers please - thanks in advance



#2 xedoc

xedoc

    Developer

  • Administrators
  • 1,104 posts
  • LocationKiev, Ukraine

Posted 09 September 2017 - 13:12 PM

Hi, please check if there is no any problems with vJoy in System->Device manager (yellow exclamation mark etc).

And could you please upload screenshots of your curve tabs from the app ?



#3 Wotto

Wotto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 11 September 2017 - 09:35 AM

Hi

 

No issues showing in device manager.... See these ;)

 

No%20issues%20in%20device%20manager_zps4

 

 

 

 

driver%20details_zpsh3ayqbez.jpg

 

 

Screenshot of Program open

Need any more shots?

 

joy_zps93pqi4ns.jpg



#4 xedoc

xedoc

    Developer

  • Administrators
  • 1,104 posts
  • LocationKiev, Ukraine

Posted 11 September 2017 - 10:54 AM

Screenshots aren't visible. Could you please upload it somewhere else? Imgur.com ?



#5 Wotto

Wotto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 11 September 2017 - 22:59 PM

Ok - sorry about that ( they show in forum on my PC )

 

 

I have attached them- can you see these now ? ( hope so  :)  )

 

Attached Thumbnails

  • Curves Program.jpg
  • Driver List.jpg
  • Best Driver.jpg


#6 xedoc

xedoc

    Developer

  • Administrators
  • 1,104 posts
  • LocationKiev, Ukraine

Posted 16 September 2017 - 06:55 AM

Hm, everything looks fine. I would try alternative vjoy driver.



#7 Wotto

Wotto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 September 2017 - 11:03 AM

Hi -I did that and get the exact same result with the other driver



#8 xedoc

xedoc

    Developer

  • Administrators
  • 1,104 posts
  • LocationKiev, Ukraine

Posted 20 September 2017 - 11:15 AM

Hi -I did that and get the exact same result with the other driver

Does it move if you move a slider in vJoy feeder ?

5PJB1iD.png

 

 

Also please check if correct device and axis is set in the context menu:

j8XsHwk.png



#9 Wotto

Wotto

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 September 2017 - 11:33 AM

Oh !!
Unsure....will check that out over next few days and report back. Thanks for taking the time with me on this so far




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users